Over ons

Bouwen, projectontwikkeling en verhuur

Of het nu gaat om vastgoedontwikkeling, vastgoedbelegging of het fysieke bouwen van woningen en bedrijfsonroerend goed, Kuin realiseert het voor u. Met enthousiasme, creativiteit én de beide benen op de grond.

Kuin begon als klein familiebedrijf en groeide uit tot belangrijke Westfriese speler binnen de vastgoed- en bouwwereld. Met ruim 50 medewerkers staat Kuin als een huis. Op een stevig fundament ontwikkelen en bouwen we samen aan projecten om in te wonen en te werken. Ons team is flexibel en we werken met vaste architecten en leveranciers. Daardoor kunnen we snel schakelen en voor u aan de slag.

Aannemingsbedrijf

Kuin vertaalt uw wensen naar de juiste bouwvorm. Van luxe bungalows, seriewoningen, twee onder een kapwoningen, bedrijfsgebouwen, kantoortorens, scholen tot appartementencomplexen. Alles is mogelijk. Wij begeleiden uw project vanaf het ontwerp tot en met de oplevering.

Vastgoedontwikkeling

Projectontwikkeling met lef en visie; dat is waar Kuin voor staat. Slim,  verstandig en toekomstgericht. We ontwikkelen nieuwbouwprojecten en transformeren inbreilocaties tot plezierige bewoonbare plekken. U vindt onze projecten met name in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Friesland.

Vastgoedbeleggingen

Ook voor de huur en verhuur van woningen en bedrijfsruimten in regio West-Friesland kunt u terecht bij Kuin B.V.  Wij verhuren woningen, appartementen en bedrijfspanden. Nieuw te verhuren appartementencomplexen en woningbouwprojecten zijn volop in ontwikkeling.