Leeuwarden, Sophialaan 1

Historisch pand op unieke locatie

Zoek jij een kantoorruimte in hartje Leeuwarden? Dan kun jij je geluk niet op met Villa Sophialaan. In dit prachtige, statige pand zijn per direct meerdere kantoorruimtes beschikbaar. Dit inspirerende bedrijfsverzamelgebouw wordt ‘bewoond’ door diverse ondernemers: van werving en selectie, loopbaanadvies en coaching tot online marketing.

De ontelbare faciliteiten, de toplocatie, authentieke details, de bijzonder fijne werksfeer én de levendigheid die de ondernemers van (en binnen) Villa Sophialaan teweeg brengen. Of je nu op zoek bent naar een ruimte voor al jouw personeelsleden of een kantoor voor jou alleen: onze kantoorvilla biedt ontelbare mogelijkheden.

Binnen Villa Sophialaan zijn er diverse vergaderruimtes beschikbaar, voor algemeen gebruik van de Villa ondernemers. Iedere ruimte heeft zijn eigen sfeer, met volop ruimte om jouw relaties te ontvangen.

HUURPRIJZEN
U huurt al een kantoorsuite vanaf € 450,00 per maand all-in. In de brochure is aangegeven welke ruimtes beschikbaar zijn, met hierbij de prijs.

Zeer bijzondere en representatieve kantoorvilla, gebouwd in eclectische stijl, welke aan begin van de twintigste eeuw dé ontmoetingsplek in Leeuwarden was. De kantoorvilla is gesitueerd aan de Sophialaan die de oude binnenstad verbindt met het Centraal Station. De villa is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer. 

LIGGING
De Sophialaan is een plek met veel historie en ligt tussen het Centraal Station en het bruisende stadscentrum van Leeuwarden. 

KENMERKEN
- Kantoorsuites zijn uitgevoerd met individuele airconditioning
- Toiletgroep 
- Pantry
- De gemeenschappelijke ruimten zijn voor elke huurder 24/7 bereikbaar, de individuele kantoorsuites zijn alleen toegankelijk voor de huurder

PARKEREN
Bij het pand zijn diverse parkeerplaatsen aanwezig voor huurders en bezoekers. Huurders kunnen ook een gemeentelijke parkeervergunning aanvragen, zodat er in de omgeving van de kantoorvilla vrij geparkeerd kan worden (circa € 350,- per jaar). Er zijn diverse parkeermogelijkheden en parkeergarages in de omgeving.

AANVAARDING
In overleg

En kijk op www.villasophialaan.nl

 Kenmerken

  • Huurprijs: vanaf € 450,00 per maand per kamer
  • Beschikbaar per: direct
  • Diverse bedrijfsruimten op verschillende verdiepingen

Contact

Neem contact met ons op

Brochure downloaden

Download direct de brochure


Foto's